Bilzen - Limburg

Bilzen Mysteries

Algemene Informatie

Adres:
Kasteelstraat 6
Postcode en Gemeente:
3740 Bilzen

Website

Bilzen Mysteries

Beschrijving

Maak een betoverende tijdreis

Gezinsuitstap gezocht? Bilzen Mysteries neemt de ganse familie mee op een boeiend multimediaal avontuur doorheen de tijd!

Dit kindvriendelijke belevingsparcours in de sprookjesachtige Landcommanderij van Alden Biesen betovert jong en oud. Beleef het wapengekletter van de kruisvaarders alsof je er zelf bij was. Sidder en beef bij de waarschuwing van de pestmeester! Of laat je betoveren door dansende nimfen in de tempel van Minerva… Enkel na zonsondergang.

Ben je er klaar voor?

Met een tablet in de hand en een koptelefoon die zelfs op de kleinste oortjes past, katapulteert de videowalk je familieleden stuk voor stuk terug in de tijd. De zonderlinge Heer van Biesen is jouw virtuele gids. Klank-, licht- en beeldeffecten maken van het verleden een heuse verwondering!

Ontdek Bilzen Mysteries samen met de kids, grootouders… en laat je zintuigen betoveren. De perfecte avondlijke uitstap voor een gezin met verbeeldingskracht!

Bestel je tickets via www.bilzenmysteries.be

Tip voor het hele gezin!

Schoolvakanties OPEN

Praktische info:
Openingsuren:
Bilzen Mysteries is geopend van zonsondergang tot middernacht (laatste entree 23 uur) op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Tijdens de schoolvakanties dagelijks geopend.

In de omgeving:

Extra Tips